Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2023 23:35 - Искам да живея добре в България!
Автор: chuitemoyaglas Категория: Изкуство   
Прочетен: 4560 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Дълго време мислех как да на напиша този пост без да си помислите, че робувам на партии, някакви идеологии или лични цели и интереси. Истината е, че няма правилен начин, за да кажа каквото искам с този пост.
Затова ето моите думи.

Искам моята страна да е силна и независива, развита по най-добрия възможен начин!
Искам да отгледам децата си в нея!
Искам да не се питам дали е по-добре да отида в чужбина, за да мога да се развивам професионално!
Искам да не се занимавам с държавни абдурди, да не слушам поредния политически скандал по новините, да не мисля "какво щях да правя, ако..." !
Искам да ям зеленчуци и плодове, произведени в моята родина!
Искам да всички в чужбина да се върнат, така че улиците да са пълни и децата ми да не казват:  "Мамо, няма деца навън! С кой да си играя?"
Искам да не чувам, че България е едва ли не изгубена кауза, че сме "все назад". Че няма какво да се направи и всичко е безсмислено. 
Защото има какво да се направи. Всеки от нас може да направи нещо. Нещо, малко на пръв поглед,  но важно, защото е направено. Затова Ви призовавам! ГЛАСУВАЙТЕ! 
На тези избори. И на следващите. И на по-следващите! Изборите са направени за НАС! Нека се възползваме от възможността да променим нещо! Защото ще се промени! Нещата могат да станат по-добри, ако гласуваме. Не ви агитирам за партия! Агитирам ви за ДЕЙСТВИЕ! Нека тези "искам" да добият форма, да се положат усилия за тях! Нека си помогнем да живеем по-спокойно! По-щастливо! 
Не Ви моля да гласувате за определена партия. Не. Моля Ви тези избори да не са напразни. Да спрем това буксуване и да видим какво ще стане, ако избирателната активност е повече от 40% и всеки си е изразил мнението. Всеки глас е важен! Всяка позиция е важна! Да обмислим внимателно и ДА ДЕЙСТВАМЕ!


                                                                                                                    РС



Гласувай:
4



1. raders - Това е добро желание, но трябва и да ...
24.03.2023 23:59
Това е добро желание, но трябва и да допринесеш с нещо. Не само с гласуването си. И всички трябва да го направят. А не да чакат наготово и да постъпват като БайГанювци. Щом като си зле, значи нещо куца в самия теб и не е достатъчно само да обвиняваме европейците, че са ни отнели талантите. Трябва да помислим и да си признаем защо това се е случило. Има причини, които са в нас самите като нация. Няма какво да се лъжем.
цитирай
2. dobrodan - Нация, употребено по наш адрес, звучи
25.03.2023 00:17
малко фалшиво.
Няма къде да се бяга вече. Целият свят се сговни и това е само началото.
Дали ще гласуваш или не, нищо няма да се промени. Ситуацията е пред самоубийството ни, така че гласувай си спокойно, както починали отпреди години хора, които още виждам в избирателните списъци :):):):).
Отчаяно се нуждаем от Пиночет, а то кво - Радев.
Зарежи, лягам да спя.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031